Skip to main content

Predstavnici ELIT programa IUS-a posjetili Odsjek za engleski jezik Univerziteta u Zenici

U ponedjeljak, 9. maja 2016. Godine, profesori i studenti programa Engleskog jezika i književnosti na Internacionalnom univerzitetu u Sarajevu posjetili su Odsjek za engleski jezik Univerziteta u Zenici. ELIT program koordinator Doc. dr. Nudžejma Obralić, Doc. dr. Almasa Mulalić, viši asistent Ervin Kovačević i viša asistentica Emina Jelešković susreli su se s koordinatorom Odsjeka za engleski jezik Univerziteta u zenici Doc. dr. Edinom Rizvić-Eminović, višom asistenticom Melisom Bureković i višim asistentom Feđom Imamović.

Razgovarali su o različitim oblicima saradnje između ova dva programa, ali i o konkretnim projektima. Studenti ELIT programa susreli su se sa studentima Odsjeka za engleski jezik na Univerzitetu u Zenici. To je bila dobra prilika za njih za nova poznanstva i razmjenu ideja. Studenti su, također, prisustvovali i lekciji “Sintaksa engleskog jezika”.

Na kraju posjete, studenti i profesori ELIT programa posjetili su tvrđavu Vranduk, prijestolnicu bosanskih kraljeva koja datira još iz 15. stoljeća (https://www.youtube.com/watch?v=ZzjDR-QZZTQ&feature=youtu.be).

Share

Internacionalni univerzitet u Sarajevu - Najbolji privatni univerzitet u Bosni i Hercegovini

Featured Posts

Kontakt